25 Aralık 2016 Pazar

25.12.2016 bugün noel. Bekliyorum. Bugün ne olacak diye.İlk  defa noel günü yaşıyorum.Acaba bizim bayramlar gibi mi diye de düşünmüyor değilim. Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra yine dinlenme moduna geçtik. Bu arada jeannet in getirdiği pastaları afiyetle yedik. Geldiğimizden beri Jeannet bize çok iyi bakıyor. Oda Lenny gibi çok enerjik ve sportman. Sürekli doğal ürünlerle besleniyor. Bizede doğal şeyler yediriyor. Bakım süper. Öğleden sonra Jeannet geldi sahilde yürüyüş teklifi getirdi. Sarındık sarmalandık sahilde yürüyüşe çıktık. Sahil açık deniz ve muazzam kumsal.ZEELAND Haamstede. Bir saat dolaştıktan sonra eve geldik.
Bu akşam noel yemeği Jeannet erde. Onun için rahatız. Çoşkun balık fümelerimizi hazırladı. Hediyelerimizi aldık ve gittik. Jeannet organik ve görüntü olarak çok zarif ve sade bir  masa hazırlamış. Bu arada jeannet yemek kursuna da gidiyormuş. Hele fırında kereviz ile geyik etinden yapılmış soteye bayıldık. Fırında  brokali ve kabak ise çok daha  nefis. Görüntüler harika. Eve gidince özellikle fırında kerevizi deneyeceğim. Zaten kereviz hastasıyım.  Yemekten sonra tatlı ve dondurmalarımız yedik.
 Tatlısız günümüz geçmediği gibi üç dört gündür günde iki üç kere tatlı yada çikolata yiyoruz.  Ben bir  iki derken vermem gereken kilo en az beş oldu. Mazallah gidiyorum. Hediyelerimizi noel çam ağacından aldık verdik. Herkes mutlu ve de mesut. Noelin ilk gününü bitirdik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder